Home

Welkom op de site van LEERSCHOON M/V

personeel_small

Werven en selecteren van uw medewerkers: een kwestie van bij elkaar passen!

Om zaken als bedrijfscultuur en bedrijfsomstandigheden goed te kunnen inschatten overleggen wij met onze opdrachtgevers en trachten de juiste informatie te krijgen over de organisatie, de werkomgeving en uiteraard de criteria die gelden voor de juiste invulling van de vacature.

Uw opdracht voor werving en selectie krijgt bij ons de volledige aandacht want om een jarenlange relatie tot stand te kunnen brengen moeten organisatie en kandidaat goed bij elkaar passen. Bedrijfscultuur, sfeer, de mensen in het bedrijf, het moet van beide kanten “klikken” om goed met elkaar te kunnen samenwerken!

Professionals zoeken en vinden!

De specialist voor de werving en selectie voor middenkader en hoger management in transport en logistiek!

Wij zoeken en vinden medewerkers voor de logistieke sector in scheepvaart (NVOCC), wegtransport, luchtvracht en warehousing, vanaf MBO+ tot en met Directie functies. Met ons uitgebreide netwerk, gedegen kennis van de logistieke markt en een zeer persoonlijke benadering hebben wij al veel professionals aan een volgende stap in hun carriëre geholpen!

We zitten in het logistieke hart van Rotterdam. Je bent uiteraard van harte welkom om binnen te lopen. Kijk voor de routebeschrijving bij contact.

Pim Advies Logo
Helene Leerschoon