Ervaren Sales Executive Oceanfreight

augustus 27, 2014 at 13:23

Onze klant is een zeer succesvol en sterk groeiende logistieke dienstverlener. Pure ondernemerschap en hoge professionaliteit maken het een uitdaging om voor hen te werken te werken.

Sterk in europees wegvervoer, met vaste partners door heel Europa:  de Benelux, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk, het hele Oostblok, Scandinavië, Groot Brittannië, Ierland en Zwitserland.

Op het gebied van contract logistics heeft onze klant een sterke naam opgebouwd.

Een wereldwijd netwerk met ruim  ruim tachtig betrouwbare en flexibele partners zorgen voor meer dan uitstekende servie op luchtvracht en ocean freight.

Voor onze opdrachtgever  zijn wij wegens uitbreiding van de sales activiteiten op zoek naar  een
                                            Ervaren Sales Executive Oceanfreight  


Hij/zij moet ruime ervaring hebben in de scheepvaart en expeditie branche. Naast het onderhouden van het huidige klantenbestand zorgt hij/zij ook voor het aanbrengen van nieuwe klanten en aanboren van prospects, vooral gericht op export zeevracht. Een kandidaat met overtuigingskracht, die oog heeft voor kansen in de markt  en er plezier in heeft om de business verder uit te bouwen.

Functie eisen :
MBO / HBO / NIMA A Niveau;  minimaal 5 jaar werkervaring in de logistiek;
goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;  sociaal vaardig;  goede contactuele eigenschappen; stressbestendig; flexibel; klantvriendelijk.

Interesse?:
Neem contact op met contact Helene Leerschoon info@leerschoon.nl  of stuur je cv met motivatie!

reageer via ons formulier