Ervaren sales executive air & ocean Rotterdam

oktober 28, 2015 at 11:17

Onze klant

Is een succesvolle logistieke dienstverlener, die alle op een uitstekende reputatie heeft opgebouwd bij haar klanten. Gespecialiseerd en lucht, zee wegvervoer en contract logistics. Zij groeien sterk en willen vooral op sea en airfreight de groei verder versterken met een ervaren:

Sales Representative M/V

Functieomschrijving:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en opbouwen van klantenrelaties, verkoop van onze zee- en luchtvrachtdiensten aan bestaande en potentiele klanten, draag je zorg voor een goed relatiebeheer met bestaande klanten en maandelijkse rapportage over de ontwikkelingen in de markt en resultaten.
In overleg met de directie / management wordt een actieplan opgesteld voor het realiseren van doelstellingen met betrekking tot de verkoop van onze diensten.
Je bezoekt dagelijks potentiele klanten om advies te geven en productinformatie te verschaffen met als doel de klantenkring verder uit te breiden en meer omzet te kunnen generen.

Functie-eisen

• Een afgeronde MBO of HBO diploma
• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een sales functie luchtvracht/zeevracht
• Je kunt goed werken onder druk en weet prioriteiten te stellen
• Beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engels taal in woord en geschrift
• Beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden
• Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidheid om te reizen

Wat biedt onze klant.

Naast goede arbeidsvoorwaarden (opleiding- en ontwikkelmogelijkheden, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenvoorziening) bieden we jou een verantwoordelijke, uitdagende baan in een dynamische en internationale omgeving.

Solliciteren? Ben jij diegene met de bovengenoemde eigenschappen én met een collegiale instelling? Stuur dan je cv naar info@leerschoon.nl, ten name van Hélène van den Berge – Leerschoon of neem contact met ons op – 010 2940495.