Declarant

augustus 11, 2014 at 14:49

Onze opdrachtgever heeft meerdere vestigingen in de Benelux en maakt onderdeel uit van een succesvolle groep logistieke dienstverleners. Totale omzet bedraagt 135 mio Euro. In Nederland heeft onze opdrachtgever kantoren te Rotterdam, Noord Brabant en Schiphol. Kernactiviteiten omvatten onder meer zeevervoer, FCL/LCL, luchtvracht, douaneformaliteiten, fiscale vertegenwoordiging, wegvervoer, opslag, distributie, cross docking, supply- & demand Chain logistics en consultancy. De kwaliteit en instelling van de mensen, de professionele organisatie het hoge niveau van de dienstverlening maken dat de klanten de weg naar onze opdrachtgever weten te vinden.

We zijn, voor de vestiging in Rotterdam op zoek naar een

Declarant

Hij of zij is verantwoordelijk voor de verwerking van zendingen voor de verzender of ontvanger en de verwerking van douanedocumenten voor de klant en contactpersoon met betrekking tot de dagelijkse activiteiten van de douane- technisch gebied .

De functie

• Verwerkte zendingen en alle bestaande documentatie tijdig en correct een volledig dossier volgens de instructies van de klant; • Biedt douanedocumenten en zorgt voor de correcte beheer • Blijft op de hoogte van wijzigingen met betrekking tot douanezaken om voor de externe en interne klanten de juiste informatie te verstrekken • Coördineert de tijdige levering van documenten aan de bevoegde autoriteiten • Creëert en verwerkt alle gangbare douanedocumenten tijdig en correct gebruik van de beschikbare software • Onderhoudt interne en externe contacten, zowel intern als extern • Streeft de hoogste kwaliteit in termen van ( werk ) afspraken, ( werk ) instructies en procedures van de afdeling .

Kwalificaties

* Een diploma in douane onderwijs * Gestructureerd * Flexibel * Goede communicatieve vaardigheden Kennis van, in bezit zijn van: – diploma’s, gedegen vooropleiding – Nederlands en Engels in woord en geschrift -daadkracht, klantgerichtheid, inventiviteit en een proactieve werkinstelling zijn eveneens de sleutelwoorden voor deze functie. Uitstekende communicatieve vaardigheden.

De beloning

Onze opdrachtgever biedt een goed salaris, passend bij de zwaarte van de functie.

Solliciteren?

Ben jij diegene met de bovengenoemde eigenschappen én met een collegiale instelling? Stuur dan je cv naar info@leerschoon.nl, ten name van Hélène Leerschoon of neem contact op – 010 2940495.